Living Room Design

AworkDesign Studio completes another modern apartment in Taiwan

AworkDesign Studio completes another modern apartment in Taiwan


AworkDesign Studio has completed another modern apartment in Taiwan. The contract focused on the exploration theme for the children of the customers. The resulting open spaces offer the residents many functions, but also space for the playground.

Using wood and, to a lesser extent, concrete, the planners divided the open plan into different zones. Hall and playground have the best of wood, while living and dining room get a stylish backdrop of concrete.

AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Wood and concrete visually separate the life and the rest of the room from each other
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Dining area near the big window

A double-sided sofa is a great way to keep kids busy while catching up on your favorite TV programs. Tray coffee tables are perfect for tea and dinner.

The room behind the dining area has no walls and fits into the floor plan. There, the owners can read and think while children play nearby.

It appears that the kitchen did not become part of the main layout, as is usually the case, but is held behind wooden slats to separate the clean main room from the cooking zones.

A small balcony with a glass access from the living room has its own little green lawn and overlooks the city.

Another modern apartment in Taiwan

AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
A minimal console gives the concrete wall a certain elegance
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
The dining area overlooks a small balcony lawn
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Different seats create a positive decor dynamics
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Tray coffee tables are currently very “in”
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Storage, storage everywhere
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Cool home library comes in bold contrasts and colors
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
String wall art proves that it can be unique on a larger scale
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
In the back of the main room is a play area for children
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
The wooden part of the room looks more comfortable and inviting
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Wood and metal shelves physically divide the room
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Playground is not spacious, but has its own shelter
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Next door lead to master and children’s rooms
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
master bedroom
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
The bathroom is hidden behind corrugated iron
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Closet is next to bathroom
AworkDesign Studio schließt ein weiteres modernes Apartment in Taiwan ab
Concrete emerges in the form of a sink


Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker